talafou1

Pasila e suʻesuʻe le mole oona peptide o le "Agkistrodon lanceus" ma faʻamanuiaina le taofia o le 75% COVID-19 i manuki.

Na maua e le au suʻesuʻe a le Institute of Physics o le Iunivesite o Sao Paulo i Pasila, o le mole "peptide" na gaosia e se mea oona e taʻua o le "jararacussu" na mafai ona taofia le toe gaosia o le 75% o le COVID-19 i manuki, atonu o le muamua. la'asaga e atia'e se vaila'au e tau ai le COVID-19.

O suʻesuʻega i le tusi faʻasaienisi o Molecular na faʻailoa mai ai o le oona o le "Agkistrodon lanceus" o loʻo i ai se mole e mafai ona taofia le faʻateleina o le COVID-19.O lenei mole o le "peptide" poʻo le "branched chain amino acid", lea e mafai ona fesoʻotaʻi ma le coronavirus enzyme e taʻua o le "PLPro", ma faʻalavelave atili ai le faʻasalalauina o le siama e aunoa ma le afaina ai o isi sela.E mafai ona taofia le faʻasalalauina o le 75% o le COVID-19 i manuki.

Fai mai Rafael Guido, polofesa lagolago o le Inisetiute o Physics i le Iunivesite o Sao Paulo, Pasila, e mafai e le au suʻesuʻe ona faʻamaonia o lenei vaega o le gata oona e mafai ona faʻalavelaveina se polotini taua tele i totonu o le siama, ma o lenei "peptide" mole o loʻo i ai le antibacterial. meatotino ma e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le fale suʻesuʻe, o lea e le manaʻomia ai le tulituliloaina o le " tao ulu agkistrodon halys ".

Pluto, o se herpetologist i le Butantan Institute i Sao Paulo, Pasila, fai mai o le suʻesuʻega e le o lona uiga o le oona o le "Agkistrodon lanceus" lava ia e mafai ona togafitia ai le coronavirus, ona sa ia popole tele ina neʻi o atu tagata e tuli le ". Agkistrodon lanceus", talitonu e mafai ona faasaoina le lalolagi.O lea na ia fa’amamafa ai e le’o le tulaga lea.

O le Iunivesite o Sao Paulo i Pasila na tuʻuina atu se faʻamatalaga e faʻapea o le a toe iloilo e tagata suʻesuʻe le aoga o tui eseese o mole "peptide", ma faʻamaonia pe mafai ona latou taofia siama mai le ulufale atu i sela i le taimi muamua.I le lumanaʻi, latou te faʻamoemoe e faʻataʻitaʻi ma suʻesuʻe i sela o tagata, ae leʻi tuʻuina atu se taimi faʻapitoa.

O le ulu o le tao a Agkistrodon o se tasi o gata sili ona leaga i Pasila, ma le umi o le tino e oo atu i le 2 mita.E nofo i le vaomatua i le talafatai o Atalani, faapea foi i Polivia, Parakuei ma Atenitina.


Taimi meli: Nov-16-2022